Gratis formulieren voor de horeca

U kunt heel eenvoudig zelf hoogwaardige formulieren en posters samenstellen met uw eigen logo en aanvullende teksten. Daarmee is communicatie met uw klanten in lijn met uw huisstijl en huisregels. U ontvangt uw formulier in hoge resolutie zodat u deze kunt printen en gebruiken in uw zaak. Al onze formulieren zijn in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM.

Naast het standaard RIVM formulier zijn er ook andere formulier zoals richtlijnen voor de medewerkers, algemene formulieren voor uw leveranciers en andere documenten gratis beschikbaar in diverse formaten. We bieden ook formulieren in andere talen aan zodat u ook uw niet nederlandstalige bezoekers kunt bedienen.

Kies of ontwerp gratis formulier

Wanneer heb ik een registratieformulier nodig?

Bij alle restaurants, caf├ęs, zowel binnen als buiten, dient een gezondheidscheck plaats te vinden en moeten bezoekers zich registreren. De registratie kan voorafgaand aan het bezoek plaatsvinden of per plaatse. Er zijn ook digitale oplossingen beschikbaar op Uitgaan24 voor zowel reserveren als registreren.

Welke gegevens registreert de horeca?

Ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD registreert de horeca contactgegevens waaronder naam en telefoonnummer. Gegevens mogen alleen hiervoor worden ingezet en dienen na 14 dagen te worden vernietigd.